Ingrediente:
1 punga paste fainoase (macaroane)
5 cartofi medii
1 ceapa
ulei
sare
Paste fainoase se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Cartofii se taie bucati ca la pireu si se fierb in apa cu sare.
Cepa se taie julienne si se prjeste in ulei pana devine galbuie.
Cartofii fierti se amesteca cu ceapa ,macaroanle si ceapa si se mai lasa un pic pe foc . Se sareaza dupa gust. Se serveste cu castraveti murati.
Pofta buna !!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Daca-ti plac macaroanele cu cartofi, iti recomand o reteta de genul asta. Se pune un strat de cartofi fierti feliati, se rade branza sarata, apoi un strat de paste fierte si tot asa. Ultimul strat este de cartofi. Deasupra se pun 2 oua batute cu smantana.
RăspundețiȘtergerePofta buna!
Rox